Ilmanvaihtokanavien puhdistus

Sisäilmalämpöpumpun asennus

Parhaimmillaan sisäilmalämpöpumppu on huoleton ja vaivaton lämmitysratkaisu, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin ja on pienempi investointikustannus kuin esimerkiksi maalämpö.

SisäiImalämpöpumpun täysi hyöty saavutetaan kuitenkin vain kohteeseen sopivan laitteen valinnalla, asianmukaisella asennuksella ja säännöllisellä huollolla.

Kokonaisvaltaiset asennustyöt vuosien kokemuksella

Meiltä saat ammattitaitoisen sisäilmalämpöpumpun asennuksen! Tarvittaessa voimme toteuttaa myös kokonaisvaltaisen ilmanvaihtoremontin sekä ilmanvaihdon mittaukset ja säädöt. Näin varmistat, että sisäilmalämpöpumpun käyttö on turvallista, huoletonta ja kustannustehokasta.

Toteutamme ilmanvaihtoasennukset vankalla ammattitaidolla myös vaativampiin kohteisiin. Sisäilmalämpöpumpun asennuksen lisäksi hoidamme tarvittaessa myös IV-suunnittelun ja työnjohdon ilmanvaihdon saneeraus- tai uudiskohteissa.

Kokonaisvaltainen ilmanvaihtourakka ja sisäilmalämpöpumpun asennus voi sisältää esimerkiksi:

  • Avun sopivan laitteen valinnassa
  • Sisäilmalämpöpumpun asennuksen
  • Ilmanvaihtokanavien suunnittelun ja toteutuksen
  • Ilmanvaihdon mittauksen ja säädön

Asennuspalveluumme kuuluu aina käyttöönottomittaus. Lisäksi neuvomme sinua ilmalämpöpumppusi käytössä ja laadukkaan sisäilman ylläpitämisessä.

Pyydä yksilöllinen tarjous!

Ota yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan sopivan laitteen kotiisi ja asennamme sekä otamme sen käyttöön asianmukaisesti.