Ilmanvaihtoasennus

Oikein toimivassa ilmanvaihdossa ilmamäärät ovat riittävät ja vastaavat alkuperäistä ilmanvaihtosuunnittelmaa. Ammattilaisen tekemä asennus takaa ilmanvaihdon turvallisen ja kustannustehokkaan käytön. RepAir-Ilmastointi Oy toteuttaa ilmanvaihtoasennukset niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

Ilmanvaihto­asennukset Pirkanmaalla

Toteutamme vankalla ammattitaidolla ilmanvaihtoasennukset Pirkanmaan alueella, myös vaativampiin kohteisiin. Ilmanvaihtoasennuksen lisäksi hoidamme tarvittaessa myös IV-suunnittelun ja työnjohdon. Ilmanvaihtoasennuksen työ pitää sisällään kaikki materiaalit IV-suunnitelman mukaisesti asennettuna (sisältää mm. ilmanvaihtokoneen, ilmanvaihtokanavat eristeineen sekä poisto- ja tuloilmapäätelaitteet tai -venttiilit).
Tilaa maksuton kartoituskäynti, niin arvioimme ilmanvaihtoasennuksen laajuuden ja hinnan.

Meiltä saat aina kattavan opastuksen ilmanvaihdon oikeaoppiseen ja turvalliseen käyttöön.

Mittaus on tärkeä osa toimivaa ilmanvaihtoa

Jos sisäilma tuntuu tunkkaiselta tai kosteus ei tunnu poistuvan asunnosta, on syytä suorittaa ilmanvaihdon mittaus. Koneellinen ilmanvaihto tulee säätää aina hieman alipaineiseksi, jotta ilmanvaihto on energiatehokasta ja pitää sisäilman raikkaana. Suoritamme aina ilmanvaihtoasennuksen yhteydessä myös ilmanvaihtojärjestelmän käyttöönottomittauksen ja toimitamme siitä kaikki lain vaatimat mittauspöytäkirjat sinulle.

Tilaa ilmainen ilmanvaihto-
asennuksen arviokäynti

Ilmainen arviokäynti on ehdottomasti helpoin ja vaivattomin tapa arvioida asennustyön laajuus ja hinta. Ota yhteyttä, niin sovitaan arviokäynnin ajankohta!