ilmanvaihtokone

Ilmanvaihtokone

Ilmanvaihtokone on paras ratkaisu, kun halutaan ilmanvaihdon lämmöntalteenotossa korkeaa lämpötila- ja vuosihyötysuhdetta.

Ilmanvaihtokoneella puhdas ja terveellinen huoneilma ja lisää asumisviihtyvyyttä

Ilmanvaihtokone tuottaa laadukkaan sisäilman mahdollisimman alhaisin käyttökustannuksin. Ilmanvaihtokoneissa on pyörivä lämmönsiirrin, jonka ansiosta laitteemme vuotuinen lämmöntalteenottohyötysuhde on jopa 80 prosenttia!

Autamme sinua valitsemaan juuri sinun kohteeseesi parhaan ilmanvaihtokoneen sekä halutessasi asennamme sen paikoilleen. Meiltä saat myös kaikki tarvittavat ilmanvaihdon huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet.

Flexit Nordic S4

2850,00 € (sis. Alv)

Ilmanvaihtokone pientaloihin, omakotitaloihin ja pienehköihin liikerakennuksiin. Automatiikka Flexit GO -sovellus kuuluu vakiona ilmanvaihtokoneeseen. Ohjauspaneeli CI 70 on tilattavissa lisävarusteena.

Flexit Nordic S3

Imanvaihtokone pientaloihin, omakotitaloihin ja pienehköihin liikerakennuksiin. Automatiikka Flexit GO -sovellus kuuluu vakiona ilmanvaihtokoneeseen.

Flexit Nordic S2

FLEXIT NORDIC S2 Ilmanvaihtokone pientaloihin, omakotitaloihin ja pienehköihin liikerakennuksiin. Automatiikka Flexit GO -sovellus kuuluu vakiona ilmanvaihtokoneeseen.

Flexit CL4

CL4 on kehitetty erityisesti muun muassa pieniin asuntoihin ja rivitaloihin. Kone on hyvin matala ja on erityisen sopiva kattoasennukseen ja sen kompakti muotoilu tekee laitteesta helpon sijoittaa. CL4 voidaan asentaa kattoon, ullakolle tai seinälle. Koneen matalan rakenteen ansiosta se mahtuu alaslaskuun. 79% hyötysuhde 75 l/s ilmavirroilla.

Flexit CL3

CL3 on kehitetty erityisesti muun muassa pieniin asuntoihin ja rivitaloihin. Kone on hyvin matala ja on erityisen sopiva kattoasennukseen ja sen kompakti muotoilu tekee laitteesta helpon sijoittaa. CL3 voidaan asentaa kattoon, ullakolle tai seinälle. Koneen matalan rakenteen ansiosta se mahtuu alaslaskuun. 80% hyötysuhde 52 l/s ilmavirroilla.

FLEXIT CL2

CL2 on kehitetty erityisesti muun muassa pieniin asuntoihin ja rivitaloihin. Kone on hyvin matala ja on erityisen sopiva kattoasennukseen ja sen kompakti muotoilu tekee laitteesta helpon sijoittaa. CL2 voidaan asentaa kattoon, ullakolle tai seinälle. Koneen matalan rakenteen ansiosta se mahtuu alaslaskuun. 81% hyötysuhde 25 l/s ilmavirroilla.

Flexit Spirit UNI 4 CI600

UNI 4 sopii hyvin suuriin omakotitaloihin, pieniin toimistotiloihin tai passiivitaloihin. Matalaenergiapuhaltimien ansiosta koneella voidaan pienentää tehokkaasti asumis- ja lämmityskustannuksia.

Vallox 096 MV

Vallox 096 MV sopii pieniin ja keskisuuriin (max 130m2) asuntoihin, ja matalan rakenteensa ansiosta se on helppo asentaa myös ahtaisiin tiloihin.

Vallox 110 MV

Etäohjattavaa Vallox 110 MV voit hallita MyVallox Cloud -pilvipalvelun kautta mistä vain, jos sinulla on nettiyhteys.

Vallox 145 MV

Vallox 145 MV on uuden aikakauden ilmanvaihtokone omakotitaloihin (max. 250m2).

Vallox 101 MV

Vallox 101 MV on mataliin tiloihin suunniteltu A-energialuokan hiljainen ilmanvaihtokone maksimissaan 130m2:n asuntoihin. Se voidaan matalan rakenteensa (jopa alle 500 mm) ansiosta asentaa pesutornin päälle kylpyhuoneeseen.

Vallox 245 MV

Vallox 245 MV -ilmanvaihtokone soveltuu suuriin omakotitaloihin (joissa pinta-alaa on max. 400 m2) ja toimitiloihin (koulut, päiväkodit, toimistot). Se tarjoaa energiatehokasta ilmanvaihdon automatisointia: sisäisen kosteusanturin lisäksi Vallox 245 MV:ssä on sisäänrakennettu hiilidioksidianturi. Niiden avulla ilmanvaihto tehostuu ja palautuu normaalitilaan automaattisesti sisäilman kosteus- ja hiilidioksidimuutosten mukaisesti.

Enervent PINGVIN KOTILÄMPÖ EAIR

Pingvin Kotilämpö on kuorensa alla täysin moderni kapine. Siinä on energiatehokkaat tasavirtapuhaltimet ja tehokas lämmön talteenotto. Vanhan laitteen ristivirtalämmönsiirtimen sijaan Pingvin Kotilämmössä on Enervent-ilmanvaihtolaitteista tuttu pyörivä lämmönsiirrin, jolla on yli 80 prosentin hyötysuhde.

Muista myös käyttöönottomittaus

Ilmanvaihtokoneen vaihdon yhteydessä ilmanvaihtojärjestelmä tulee tasapainottaa.

Palvelun voitte tilata meiltä.