ilmanvaihtokone

Ilmanvaihtokoneet

Ilmanvaihtokone on paras ratkaisu, kun halutaan ilmanvaihdon lämmöntalteenotossa korkeaa lämpötila- ja vuosihyötysuhdetta.

Pyydä tarjous!

Ilmanvaihtokoneella puhdas ja terveellinen huoneilma ja lisää asumisviihtyvyyttä

Ilmanvaihtokone tuottaa laadukkaan sisäilman mahdollisimman alhaisin käyttökustannuksin. Ilmanvaihtokoneissa on pyörivä lämmönsiirrin, jonka ansiosta laitteemme vuotuinen lämmöntalteenottohyötysuhde on jopa 80 prosenttia!

Flexit Nordic S4

2850,00 € (sis. Alv)

Ilmanvaihtokone pientaloihin, omakotitaloihin ja pienehköihin liikerakennuksiin. Automatiikka Flexit GO -sovellus kuuluu vakiona ilmanvaihtokoneeseen. Ohjauspaneeli CI 70 on tilattavissa lisävarusteena.

Flexit Nordic S3

2400,00 € (sis. Alv)

Imanvaihtokone pientaloihin, omakotitaloihin ja pienehköihin liikerakennuksiin. Automatiikka Flexit GO -sovellus kuuluu vakiona ilmanvaihtokoneeseen.

Enervet Neo eWind E

2250,00 € (sis. Alv)

Enervent Neo -laite soveltuu parhaiten keskikokoisiin omakotitaloihin ja asuinkerrostaloihin. Se soveltuu hyvin myös julkisiin tiloihin, joissa tarvitaan pienehkö ilmamäärä.

Flexit C2 CI600

2200,00 € (sis. Alv)

C2 koneessa on energiatehokas pyöriväkennoinen lämmöntalteenottokenno sekä energiatehokkaat puhaltimet.

Flexit Spirit UNI 4 CI600

3300,00 € (sis. Alv)

UNI 4 sopii hyvin suuriin omakotitaloihin, pieniin toimistotiloihin tai passiivitaloihin. Matalaenergiapuhaltimien ansiosta koneella voidaan pienentää tehokkaasti asumis- ja lämmityskustannuksia.

Enervent LTR-3 eAir E

3050,00 € (sis. Alv)

Enervent LTR-3 -laite soveltuu parhaiten rivitaloihin ja pienehköihin omakotitaloihin.

Enervent Pandion eAir E

3950,00 € (sis. Alv)

Ilmanvaihtokone Enervent Pandion soveltuu parhaiten, jos etsit ratkaisua keskikokoiseen omakotitaloon. Laitteella on pieni energiakulutus ja erittäin tehokas lämmön talteenotto.

Enervent Pelican eAir E

5250,00 € (sis. Alv)

Ilmanvaihtokone Pelican soveltuu parhaiten isoihin omakotitaloihin ja julkisiin tiloihin, kuten toimistoihin.

Enervent Kotilämpö eWind

5500,00 € (sis. Alv)

Ilmalämmityskone on kodin sydän. Se sykkii kaiken keskellä ja jakaa lämpöä koko kotiin. Olemme kuunnelleet niin asentajia kuin loppukäyttäjiä ja kehittäneet Kotilämpö eWind -koneesta palautteen perusteella yksinkertaisesti parhaan mahdollisen ilmalämmityskoneen.

Enervent Pingvin Kotilämpö eAir 60/40

5750,00 € (sis. Alv)

Enerventin Pingvin Kotilämpö kehitettiin korvaamaan aikanaan markkinoiden suosituin ilmalämpölaite Valmet Kotilämpö. Pingvin Kotilämpö onkin täsmälleen samankokoinen kuin Valmet Kotilämpö. Sillä voidaan toki korvata myös muut käytössä olevan vanhat ilmalämpölaitteet.

Enervent Pingvin Kotilämpö eAir 45/35

6000,00 € (sis. Alv)

Pingvin Kotilämpö on kuorensa alla täysin moderni kapine. Siinä on energiatehokkaat tasavirtapuhaltimet ja tehokas lämmön talteenotto. Vanhan laitteen ristivirtalämmönsiirtimen sijaan Pingvin Kotilämmössä on Enervent-ilmanvaihtolaitteista tuttu pyörivä lämmönsiirrin, jolla on yli 80 prosentin hyötysuhde.

Vallox 096 MV

2000,00 € (sis. Alv)

Vallox 096 MV sopii pieniin ja keskisuuriin (max 130m2) asuntoihin, ja matalan rakenteensa ansiosta se on helppo asentaa myös ahtaisiin tiloihin.

Vallox 110 MV

2200,00 € (sis. Alv)

Etäohjattavaa Vallox 110 MV voit hallita MyVallox Cloud -pilvipalvelun kautta mistä vain, jos sinulla on nettiyhteys.

Vallox 145 MV

2500,00 € (sis. Alv)

Vallox 145 MV on uuden aikakauden ilmanvaihtokone omakotitaloihin (max. 250m2).

Muista myös käyttöönottomittaus

Ilmanvaihtokoneen vaihdon yhteydessä ilmanvaihtojärjestelmä tulee tasapainottaa.

Palvelun voitte tilata meiltä.