Ilmanvaihtotyöt

Suoritamme ammattitaidolla niin pienet kuin suuretkin ilmanvaihtotyöt aina yksittäisistä ilmanvaihtojärjestelmien huolto- ja asennustoimenpiteistä kokonaisvaltaisiin ilmanvaihtoremontteihin.
Tutustu palveluihimme!

Ilmanvaihdon puhdistus

Sisäilman puhtaus ja riittävä ilmanvaihto vaikuttavat asuinmukavuuteen merkittävästi, niinpä säännöllisesti tehty ilmanvaihdon puhdistus on kodin viihtyvyyden ja jopa rakenteiden kannalta välttämätöntä. Suoritamme ilmanvaihdon puhdistukset Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella, aina pientaloista teollisuuden toimitiloihin.

Ilmanvaihdon mittaus
ja säätö

Tunkkainen sisäilma tai liian korkea ilmankosteus voi olla merkki ilmanvaihdon heikentyneestä toiminnasta. Oikein säädetty ilmanvaihto toimii energiatehokkaasti ja pitää sisäilman raikkaana. Toteutamme kaikki ilmanvaihdon mittaukset ja säädöt asiantuntevasti ja toimitamme aina määräysten mukaiset mittauspöytäkirjat asiakkaalle.

Ilmanvaihto­asennus

Ammattilaisen tekemä ilmanvaihtoasennus takaa ilmanvaihdon turvallisen ja kustannustehokkaan käytön. Toteutamme ilmanvaihtoasennukset niin uudis- kuin saneerauskohteisiin koko Pirkanmaan alueella avaimet käteen -periaatteella. Voit pyytää myös ilmaisen arviointikäynnin ilman sitoumuksia.

Tilaa maksuton arviointikäynti

Toteutamme kaikki ilmanvaihtotyöt sovitusti ja aikatauluja noudattaen.
Ota yhteyttä ja tilaa maksuton arviointikäynti.